Hur kopplar jag en säljare till en specifik annons?

Ni kan enkelt lägga upp nya säljare och koppla dessa till specifika annonser. Kopplar man en inbytande säljare till en annons så kommer säljarens uppgifter synas i annonsen på Bytbil.com samt på Blocket.se.

För att lägga upp en ny säljare i handlaradministrationen går ni in på:

1. Din anläggning
2. Säljare
3. Ny säljare

Vill ni sedan koppla säljaren till ett specifikt objekt:

1. Dina fordon
2. Annonser
3. Klicka på registreringsnumret för att gå in på objektet som ni vill lägga till säljaren på
4. Inbytande säljare - Välj er inlagda säljare i listan
5. Spara

Nu kommer objektet kopplas samman med säljarens uppgifter. Tänk på att det kan ta upp till 20 minuter innan ändringen slår igenom på sajten!