Hur lägger jag upp en annons?

För att lägga upp ett nytt fordon för annonsering behöver ni först logga in på handlaradministrationen och sedan följer ni stegen nedan.

1. Klicka på "Lägg till fordon"
2. Välj sedan något av nedanstående:
- Lägg till Bil
- Lägg till Transportbil
- Lägg till Husvagn/Husbil
- Lägg till MC

Det går att fylla i fordonsuppgifterna på två olika sätt. Man kan antingen skriva in uppgifterna manuellt eller använda sig av vår autopopuleringstjänst.

När ni fyllt i registreringsnumret så kommer ni få två val:

- Fyll i fordonsinformation
- Nej, jag fyller i manuellt

Om ni väljer fylla i uppgifterna manuellt skriver ni själva in informationen på fordonet i rätt fält.

Om ni vill använda den automatiska fordonsinformationen så kommer vi automatiskt föreslå modellbeteckning, motorversion, växellåda, utrustningspaket med mera. Lägg sedan till bilder, pris och miltal så är annonsen redo att publiceras!

Observera att den automatiska informationen endast fungerar som assistans och bör alltid stämmas av mot egen inspektion av bilen innan publicering.

Tänk på att om ni separerar utrustningsalternativ med kommatecken, där varje alternativ är mindre än 25 tecken, så kommer utrustningen visas som en punktlista.

Lycka till med försäljningen!