Jag har glömt mina inloggningsuppgifter till Blocket Admin

Har ni råkat tappa bort lösenordet?

Ni kan enkelt begära en återställning av detta genom att gå in på startsidan för Blocket Admin. Under den blå Logga in-knappen klickar ni sedan på "Glömt inloggningsuppgifter?".

Fyll i e-postadressen som ni har angett till kontot, alternativt er företagskod så får ni ett mail med en länk för att uppdatera lösenordet!

Observera att återställning mailet skickas till den mailadressen som ni angett under "Företagsuppgifter".

Minns ni inte er företagskod kan ni självklart höra av er till supporten på butiker@blocket.se så hjälper vi er!