Jag har glömt mina inloggningsuppgifter till handlaradministrationen

Har ni råkat tappa bort lösenordet?

Ni kan enkelt begära en återställning av detta genom att gå in på startsidan för handlaradministrationen och under den blå Logga in-knappen, klickar ni på "Glömt inloggningsuppgifter?".

Skriv in e-postadressen som ni har angett till kontot, alternativt er företagskod så får ni ett mail med en länk för att uppdatera lösenordet!

Observera att återställning mailet skickas till den mailadressen som ni fyll i under "Företagsuppgifter".