Hur uppdaterar jag mina företagsuppgifter i handlaradministrationen?

Ni kan snabbt och enkelt uppdatera era uppgifter för ert företagskonto via inloggningen i handlaradministrationen.

I handlaradministrationen kan ni uppdatera uppgifter som t.ex. lösenord, e-postadress, telefonnummer och besöksadress. Gör era ändringar på följande sätt:

1. Logga in på handlaradministrationen med era uppgifter
2.
Klicka på "Din anläggning"
3. Välj rubriken "Företagsuppgifter"
4. Gör era ändringar och klicka på den blåa knappen "Spara redigering"