Hur tar jag bort en mejlbevakning?

Det enklaste sättet att stänga av mejlbevakningen på är att öppna det senaste mejlet du fick. Längst ner i det hittar du en länk som du kan klicka på för att stänga av mejlbevakningen. Du kan även göra så att du loggar in på ditt blocketkonto på hemsidan och sen klickar på "Mina Bevakningar". Där kan du klicka på "Mejlbevaka" och välja att stänga av funktionen.

Via din mejlklient:

- Steg 1. Logga in på din mejlklient

- Steg 2. Öppna det senaste mejlet du fick av oss

- Steg 3. Klicka på länken längst ner för att stänga av funktionen

Via ditt Blocket-konto:

Steg 1.  Logga in på ditt Blocket-konto

Steg 2. Klicka på "Mina Bevakningar"

- Steg 3. Klicka på "Mejlbevaka" och stäng av funktionen