Hur loggar jag in i min butik?

För att logga in i er butik så kan ni antingen trycka på Logga in och sedan på Logga in här! eller gå längst ned på sidan och välja Inloggning för butiker

På inloggningssidan behöver ni skriva in era inloggningsuppgifter som ni angett för butiken.

Skulle det vara så att ni glömt ert lösenord så kan ni trycka på "Glömt lösenord" och därefter ange mailadressen för butiken så kommer ni få en återställningslänk mailad till er.