Hur fungerar klippkortet?

Klippkortet fungerar som ett innestående saldo som man kan använda för att betala annonser med.

Man kan välja att lägga till 250/500/1000/2500 eller 5000 kr. Denna kostnad betalas med kort och man får därefter ett kvitto skickat till sig för köpet.

När man betalar med klippkort så trycker man på “Lägg in annonsen!” utan att välja betalalternativ. Därmed kommer annonskostnaden att dras från det innestående saldot.

Om man är osäker på hur mycket man har kvar så kan man se saldo under menyvalet Klippkort eller i högra hörnet under sina butiksannonser.