Jag vill annonsera utlandsbostäder, hur gör jag?

Om ni vill annonsera utlandsboenden på Blocket.se så har vi lite olika lösningar. Det finns t.ex. flera olika mäklarsystem som vi samarbetar med bland annat Vitec, Mspecs och Fasad.

Man kan t.ex. skaffa ett abonnemang hos oss där man betalar en fast månadskostnad för sina annonser. Kostnaden för dessa abonnemang varierar beroende på hur många annonser man lägger ut i månaden och dessa annonser ligger sedan kvar tills annonsören tar bort dem själv.

Man kan även lägga upp annonsen direkt på Blocket. Då kommer annonsen finnas publicerad på Blocket.se i två månader och man betalar då en kostnad per annons.

Om ni är intresserade av att öppna en bostadsbutik för era utlandsannonser kan ni klicka er in på länken nedan och lämna en intresseanmälan så tar en av våra säljare kontakt med er: https://www.blocketsannonswebb.se/produkter/butik-pa-blocket.html