Hur fungerar gratisannonser?

Om du har gratisannonser i er butik hos oss på Blocket så har ni möjlighet att lägga upp ett antal annonser kostnadsfritt hos oss i valfri kategori (Bilar & Motorcyklar som undantag då dessa kategorier kräver abonnemang). Observera att gratisannonser endast kan användas till annonser som läggs upp direkt på Blocket via butiken.

För att betala med gratisannons så trycker man på “Lägg in annonsen!” utan att välja betalalternativ.

Gratisannonser kan ej användas vid:

- Förnyelse eller ändring av annons

- Adderande av tilläggstjänster, t ex Galleriet

- Val av fler län än vad ni har gratisannonser, t ex ifall ni har 2 gratisannonser och väljer 3 län i annonsen.