Jag kan inte logga in på Blocket.se!

Kan du inte logga in och redigera/radera din annons på Blocket med din mejladress och lösenord?

Troligtvis är det så att du försöker logga in genom att trycka på "Logga in" längst upp till höger på startsidan. Där loggar du dock in om du har ett Blocketkonto vilket du förmodligen inte har om du får upp ett felmeddelande när du klickar på "Logga in".

Kommer du på dig själv med att du visst inte har skapat något konto kan du istället gå till din annons och trycka på "Ta bort, ändra, förnya", där kan du logga in och ändra i annonsen.

När man skapar en annons så skapar man ett unikt lösenord för annonsen, det skapas inte automatiskt ett Blocketkonto i samband med detta.

Om du däremot vill skaffa ett Blocketkonto så är det bara att trycka på "Skapa konto" där du försökte logga in först, då får du översikt över dina annonser och det är självklart kostnadsfritt.

Har man ett konto på Blocket kan man använda vår Meddelande-tjänst och svara direkt på meddelanden via våra appar och hemsida! Observera att du behöver ha ett användarkonto på Blocket för att kunna skicka meddelanden och läsa meddelanden som skickats till dig av andra användare.

Har du fler frågor kring detta så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice!