Varför visas kartan i min annons fel?

Hamnar din adress på en annan plats än vad varan finns?

Själva kartfunktionen visar olika beroende på vilken enhet man sitter på.

• Om man sitter via en dator så hämtas kartfunktionen via hitta.se
  • Om man sitter via en Android så hämtas kartfunktionen via appen Google Maps.
  • Om man sitter via en iOS så hämtas kartfunktionen via appen Maps (Apple).

Tänk på att det är viktigt att lägga in sitt postnummer om man vill att kartan ska visa den exakta platsen som varan finns tillgänglig. Om det är så att man inte väljer att lägga in ett postnummer så kommer den endast utgå från platsen i annonsen. Om Apple till exempel har lagt ut att den specifika platsen finns i Norrland så kommer kartan visa där via en iOS.
På så sätt så kan man se olika resultat beroende på enhet, men om man väljer att lägga in ett postnummer så ska kartfunktionen till 99% visa korrekt, gör den inte det via en specifik enhet så är det för att kartfunktionen inte har uppdaterat sina system med det specifika postnumret.