Nyhet! Blocket Jobbmatch

Lägg ut en annons om dig själv
Låt jobben hitta dig

I en tid när många förlorar sina jobb behövs ett enkelt sätt att hitta nya jobbmöjligheter.
Därför har vi tillsammans med JobAgent tagit fram den nya tjänsten Jobbmatch. Tjänsten är en betaversion, och du blir en av de första som använder den!

Vanliga frågor och svar

- Hur lägger jag upp en annons på Blocket Jobbmatch?
Det är superenkelt! Du går in på jobbmatch.blocket.se, klickar på skapa annons och berättar lite om dig själv. Skriv om vad du senast jobbade med, men framför allt vad du skulle kunna tänka dig att jobba med framöver.

När du fyllt i din profil så kommer din annons att granskas och följer den våra användarvillkor så kommer den att publiceras. Grattis! Nu har du lagt upp en annons om dig som jobbsökande på Blocket och företag kan kontakta dig med jobbmöjligheter.

- Kan jag ändra min annons senare?
Det går tyvärr inte att ändra annonser än, utan du behöver ta bort annonsen och skapa en ny.

- Hur tar jag bort min annons?
I mailet som skickades ut i samband med att din annons skapades, finns en länk för att ta bort annonsen. Klicka på denna så kommer annonsen att tas bort från Blocket.

- Kostar det någonting att lägga upp en annons på Blocket Jobbmatch?
Nej, det är kostnadsfritt för dig som privatperson att lägga upp en annons inom ramarna för den här tjänsten.

- Hur många annonser får jag ha samtidigt?
Man kommer endast kunna lägga in en annons per mejladress.

- Jag kan inte se min annons när jag är inloggad på mitt Blocketkonto?
Tjänsten Blocket Jobbmatch sker utan inloggning. Du skapar en annons med din mejladress som sedan är synlig. Om du vill ta bort annonsen gör du det via mejlet vi skickade till dig i samband med publicering.

- Kan jag dela min annons på något sätt?
Självklart! Du delar länken till din annons genom att kopiera länken och dela i sociala medier.

Du kan alltid höra av dig till oss om du har fler frågor, genom att maila vår kundservice.

Lägg ut en annons om dig själv