Hur fungerar köp direkt?

Med köp direkt kan du köpa en vara på Blocket till fast pris genom att klicka på en knapp på annonsen.

Köparen betalar i förskott och vår betalpartner Rocker håller pengarna i tryggt förvar medan ni möts upp för att lämna över varan. När ni ses så klickar köparen på betala ut pengar i chatten och Rocker betalar ut pengarna till det konto som säljaren har valt när hen la upp sin annons.

Viktigt att tänka på!

Köp Direkt fungerar för tillfället på varor som har ett maxpris på 5000:-

Hämta inom 7 dagar

Bestäm träff och lämna över varan inom 7 dagar efter att köpet gjordes. Efter det avbryter vi köpet och pengarna betalas tillbaka till köparen.

Betala ut pengar tillsammans

Som säljare är det viktigt att inte lämna ifrån dig en vara utan att du fått en bekräftelse från oss på Blocket att pengarna är på väg. Vi skickar ett meddelande i chatten när köparen har släppt pengarna. Läs mer om utbetalningar

Som köpare är det viktigt att inte betala ut pengar innan du har kollat att allt är okej med varan och att den stämmer överens med det som säljaren skrev i sin annons. När du har betalat ut pengar till säljaren kan affären inte avbrytas.