Hur lägger jag till köp direkt på min annons?

Du kan lägga till köp direkt på din annons på 3 olika sätt.

1) När du har skapat din annons så kan du från bekräftelsesidan klicka på Erbjud köp direkt. Du får då verifiera dig med BankID, välja vilket konto du vill ha betalt till och sen är det klart.

2) Efter att din annons blivit publicerad kan du också gå in på Mitt Blocket / Mina annonser och klicka på “Erbjud köp direkt” därifrån.

3) Slutligen kan du också välja att klicka på “Erbjud köp direkt” om du är i en konversation med en potentiell köpare i Blockets meddelandetjänst.

Tänk på att vem som helst kan köpa din vara till fast pris efter att du har valt att lägga till det på din annons. Detta gäller även om du har aktiverat köp direkt i en konversation med en specifik person.