Sök till exempel på frakt, säljtips, BankID eller köp direkt

Verifiering utanför Sverige

Dessvärre kan man inte verifiera sitt konto om man inte har svenskt Bank-ID alternativt ett telefonnummer från Sverige.

Detta för att kunna säkerställa en så trygg och säker marknadsplats som möjligt samtidigt som vi behåller en kvalitativ plattform till alla våra användare. I och med markant ökade bedrägeriförsök från länder utanför Sverige så har man tagit detta beslutet för att kunna säkerhetsställa en säker marknadsplats.

Blocket har ingen möjlighet att manuellt verifiera användare. Vi hoppas att vi framöver kommer ha möjligheten att öppna upp för andra länder här på Blocket och tittar aktivt på lösningar.