Välkommen till kundservice

Vad behöver du hjälp med?

Föreslagna ämnesområden

Nytt från kundservice

Välkommen till Blockets hjälpsida!

12:00 30/7:
Efter en tidigare omstart av några system i samband under morgonen skickades det ut felaktiga påminnelser till en viss % av våra användare på Blocket.

Vi beklagar givetvis att detta känns missvisande och kan vara förvirrade. Våra tekniker håller på att se över så att det inte händer igen.

------

På grund av högt tryck och semestertider så är vår kundservice just nu hårt belastad. Detta innebär att vi just nu har svårt att hinna med alla mejl och har längre svarstider än normalt.

Titta gärna bland våra vanliga frågor och svar nedan om svaret på din fråga finns där. Tack för visad förståelse och tålamod!

---------

Vi på Blockets kundservice vill önska er alla en glad sommar!

Under sommaren (v.27-33) har vi ändrade öppettider i chatten:
Måndag-fredag: 10:00-18:00
Lördag-söndag: Stängt

Du kan även nå oss som vanligt mejlledes via formuläret här på sidan.

----------------

Viktig information.
Just nu pågår bedrägerier där säljare som använder Blocketbetalning via mejl uppmanas att betala en fraktavgift utanför Blockets plattform, där mejlet ser att komma från Blocket.


Tänk på att genomföra hela transaktionen i Blockets meddelanden. Blocketbetalning använder inga andra betalpartners än Rocker, och uppmanar dig aldrig att betala något via mejl.

Tänk på att inte gå vidare med något som känns osäkert utan hör istället av er till vår Kundsäkerhetsavdelning.

----------------

Har du frågor om Blocket Bostad? Du hittar de vanligaste frågorna och svaren här.

----------------

*Observera att granskningen av en annons, förnyelse eller ändring vanligtvis görs inom två timmar fr.o.m. betalning, med undantag för tiderna mellan 22.00-07.00 då vår granskning har stängt.*

----------------